Wedstrijden Judo A-zeven

Stichting Judo A-Zeven (JAZ) is een overkoepelende organisatie van verschillende judoclubs.

Het doel van JAZ is aansluiting te krijgen bij de nationale judotop. Door de samenwerking tussen de verschillende judoclubs is onze selectie breed genoeg om in alle leeftijdscategoriën die aansluiting te vinden.

De wedstrijdjudoka’s van de betrokken clubs krijgen de mogelijkheid, zich op een snelle en professionele manier te ontwikkelen. Daarnaast probeert JAZ de judosport in het noorden een positieve impuls te geven door het organiseren van extra trainingen en deel te nemen aan internationale wedstrijden, teamwedstrijden, competities, trainingsstages en andere activiteiten.

Aan deze toernooien kun je deelnemen op het moment dat je lid bent en traint bij JAZ.  De toernooien waar wij als JAZ naar toe gaan, komen op onze wedstrijdkalender en agenda te staan. Hier kun jij je middels deze opgavepagina voor opgeven. Dit gaat via de wedstrijdcommissie van Judo A-Zeven. De verschuldigde toernooigelden worden geïncasseerd door middel van automatische incasso.

Door het invullen van de onderstaande gegevens gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Judo A-Zeven en geeft u toestemming voor automatische incasso van de kosten van een wedstrijd.

Wedstrijd opgave Judo A-Zeven. Aan deze toernooien kun je deelnemen op het moment dat je lid bent en traint bij JAZ.