Sportinstituut JES

Edwin Steringa is gediplomeerd judoleraar, 8-voudig Nederlands Kampioen en RTC-trainer/coach voor heren en dames bij de Judo Bond Nederland. Zijn Sportinstituut Judo Edwin Steringa (JES) heeft als doelstelling een bijdrage te leveren aan een vertrouwd en veilig bewegingsklimaat.

Rollebollen, stoeien, duwen en trekken komen altijd terug in het gedrag van de kinderen. Hij neemt het stoeigedrag als uitgangspunt om de beginselen van judo te leren. Respect, zelfvertrouwen en discipline worden spelenderwijs overgedragen net als de normen en waarden die in het judo (en daar buiten) gelden.

Er wordt gewerkt met de formule kwaliteit, aandacht, plezier en teambuilding. Naast dat er in een judoseizoen twee judoexamens plaatsvinden worden er ook vele nevenactiviteiten georganiseerd. Hierdoor kunnen de judoka’s in een veilig en vertrouwd klimaat sporten.

Bij het lesgeven staat Edwin natuurlijk niet alleen op de mat. Hij wordt daarbij geassisteerd door Timo van Leerdam en Ivailo Dijkstra. Ze stellen zich graag aan u voor:  JUDOLERAREN

Sportinstituut Judo Edwin Steringa (JES)

Edwin Steringa