Reguliere wedstrijden

Judo Edwin Steringa neemt ook deel aan de reguliere judowedstrijden binnen het district. Dit zijn in principe alle toernooien die vallen onder de Judo Bond Noord Nederland, georganiseerd door Menno ter Haseborg. Op zijn site is alles te vinden betreft de poule indelingen, uitslagen en de agenda.

Aan al deze toernooien kun je deelnemen op het moment dat je enige ervaring hebt binnen de A-Zeven competitie, gemiddeld na 3 rondes. Ook enkele opstap toernooien staan tussen deze toernooien. Dit is natuurlijk voor vrijwel ieder beginnend judoka geschikt. De toernooien waar wij als club naar toe gaan, komen op onze wedstrijdkalender  en agenda te staan. Hier kun jij je middels de opgavepagina voor opgeven. Dit gaat via de wedstrijdcommissie van de club. De verschuldigde toernooigelden worden geïncasseerd door middel van automatische incasso.

Door het invullen van de onderstaande gegevens gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van JES en geeft u toestemming voor automatische incasso van de kosten van een wedstrijd.

Wedstrijd opgave formulier