Vul je schoen in de dojo op 4 december

Sinterklaas en zijn pieten wilden ook dit jaar onze club weer bezoeken. Door alle maatregelen omtrent covid 19 kan dit feest helaas niet doorgaan.

Hoofdpiet en JES hebben toch afgesproken naar Heerenveen te komen om op vrijdag 4 december. Niet om een groot feest te geven maar om alle schoenen die in de dojo achterblijven te vullen. Voor deze ene keer mogen er dus schoenen mee in de dojo.

Het is mogelijk een schoen te zetten voor judoka’s uit de verschillende judogroepen en locaties in de leeftijd tot 10 jaar. Iedereen die lid is van JES is welkom ook al train je op een andere dag of op een andere locatie.

Om de groepen niet te groot te laten worden moet iedereen zich inschrijven. Alle kinderen tot 8 jaar kunnen zich opgeven voor het eerste trainingsuur om 16.15- 17.15 uur op vrijdag in de dojo van Heerenveen, kinderen tot 10 jaar om 17.15- 18.15 uur.

Alle kinderen worden in judopak verwacht! Er moet natuurlijk gewoon getraind worden! Neem dit keer dus wel je schoen of sloffen mee om deze in de dojo te zetten.
Sinterklaas en zijn pieten zorgen ervoor dat je schoen gevuld wordt. Wanneer en hoe is een verrassing.

Ouders mogen momenteel niet kijken in de dojo, de training is live te volgen op facebook. Er zijn geen kosten aan deze activiteit verbonden.

Heb je zin om te komen, geef je dan gauw hier op !!