True Colours toernooi

Voor de  tweede keer organiseert Judo Dries Poelstra het True Colours toernooi.  Het betreft een teamtoernooi waarbij de samenstelling van de teams bestaat uit verschillende judoka’s van de deelnemende clubs/verenigingen.

Belangrijk om te weten: 

Na een speeltijd van 2 minuten ( ongeacht het aantal scores ) bepalen de judoka’s samen met de scheidsrechter en de scores op het bord wie er gewonnen heeft.

Het belangrijkste is om de kinderen een stuk sportbeleving te geven en niet zoals bij veel wedstrijden beperkte speeltijd omdat er een score is gemaakt.

 

Ingedeeld in verschillende gewichtsklassen, leeftijden, gewicht,  Kyu-graad (kleurband) en hoelang of de judoka deel neemt aan zijn of haar judosport. (1 week tot meerderen jaren) en voor zover mogelijk ingedeeld waar hij of zij thuishoort.

De judoka draagt tijdens de wedstrijddag alleen een gekleurde band die daar terplekke worden uitgedeeld.

 

Wij hopen dat er voldoende clubs en verenigingen zijn, die bereidt zijn hun judoka’s mee te laten doen aan deze unieke opzet van teams.

Vergeet niet dat deze dag ook erg gezellig, leuk en leerzaam moet zijn. En héél belangrijk die hun mening niet onder stoelen of banken steken maar verbeterpunten te willen doorgeven om dit een kans van slagen te geven…. NU en bij een vervolg opzet.

 

 

Hopelijk kunnen we veel judoka’s ontmoeten en er gezamenlijk een mooie dag van maken.

 

Dit evenement wordt op Zaterdag 9 maart gehouden in sporthal “de Sinne”, Simmerdyk 5 in Sneek.

Deelname is mogelijk van 6 tot 15 jaar.

 

Aanvang wedstrijden 9.00 uur, de verwachte eindtijd is max. 14.00 uur. de weging is vanaf 8.00 uur,

 

LET OP inschrijven kan tot 8 maart

Naam, leeftijd, gewicht, geslacht en graduatie per judoka

 

GRAAG OOK VERMELDEN BEGINNENDE OF WEDSTRIJD JUDOKA