Pietentraining

Pietentraining, Sinterklaasfeest (29 november 2019)

Hallo Judoka’s,

Hoofdpiet heeft ons dit jaar een brief gestuurd. “Ze willen ook dit jaar onze club weer bezoeken. We hebben er nu al zin in”, was de reactie van JES. Normaal is vrijdag een dag van onze clubtrainingen maar ‘een feestje moet kunnen’.

Wij hebben contact gezocht met Hoofdpiet en hebben afgesproken dat, Sinterklaas en zijn Pieten de Dojo in Heerenveen komen bezoeken op vrijdag 29 november tussen 16.30 en 18.00 uur. De training, het feest is voor de judoka’s van Judo Edwin Steringa in de leeftijd tot 12 jaar (U12). Wij gaan regelen dat van de verschillende  judogroepen de judoka’s tot en met 12 jaar er zullen zijn. Ouders zijn natuurlijk ook van harte welkom. Alle kinderen worden vanaf 16.15 uur in Judopak verwacht ! Er moet natuurlijk gewoon getraind worden!

Geef je op voor de Pietentraining, Sinterklaasfeest!

Net als bij een toernooi moet je van te voren opgeven dat je komt. Dat doe je door je op te geven via www.judoedwinsteringa/opgave trainingen en activiteiten. Dit is het gemakkelijkst en het snelst. Doe dit voor vrijdag 15 november !!!! Daarna gaan de Pieten de cadeautjes inpakken.

Let op: je broertje of zusje mag ook meekomen. Ook als hij/zij niet op judo zit! Dit kun je aangeven bij je opgave.

Een feestje geven kost geld, daarom vragen wij € 8,00 per kind. Je hoeft het geld niet mee te nemen naar de les. De betaling van jouw inschrijving regelen wij met het opgaveformulier dat wij van jou ontvangen.

 We hebben er weer zin in, jij ook !!!.

sinterklaas2019