Judoleraren

Edwin Steringa

Judoleraar Edwin Steringa (geb.1973) is afgestudeerd aan de Hanze Hogeschool (HBO) in Groningen, richting ALO (Academie Lichamelijke Opvoeding).
Hij is acht keer Nederlands kampioen en houder van de 5e dan. Ook heeft hij op verschillende World Cups eremetaal weten te halen.Naast het trainerschap bij zijn eigen club is Edwin Steringa aangesteld door de Judo Bond Nederland als hoofdtrainer van het RTC (regionaal trainingscentrum) in Heerenveen regio Noord-Oost.

Timo van Leerdam

Mijn naam is Timo van Leerdam. Ik ben 23 jaar en woon nu 4 jaar in Heerenveen. 4 jaar geleden ben ik hiernaartoe verhuisd om de volgende stap te zetten in mijn sportcarriére. Ik ben na een goed jaar toen geselecteerd voor de EK -21 jaar in de klasse tot 55 kilogram. Dat jaar erop ben ik gestart met de opleiding fysiotherapie op de Hanze Hogeschool in Groningen. Met de opleiding ben ik nog steeds actief bezig. In mijn tweede jaar raakte ik zwaar geblesseerd maar inmiddels ben ik zowel mentaal als fysiek volledig hersteld. Die periode was zwaar maar heeft me in ieder geval één ding opgeleverd: mijn passie voor het judospel is gegroeid. Voor mij staan binnen het judo willen leren en plezier hebben centraal. Vandaar dat ik met deze uitdaging wil starten om mijn spelplezier en mentaliteit op de kinderen over te kunnen brengen. Mensen vergeten tegenwoordig nou eenmaal snel waar sporten eigenlijk om draait: plezier maken. En hoop dit nog lang te kunnen blijven doen!

 

Ivailo Dijkstra

Hallo ik ben Ivailo Dijkstra ben 20 jaar oud en woonachtig in Heerenveen.
Ik volg de opleiding tot onderwijsassistent op het friesland college in Heerenveen. Ik volg de opleiding omdat ik het leuk vind om kinderen iets nieuws te leren en dat hoop ik ook te doen tijdens de judolessen die ik ga verzorgen.
Ik heb zelf een aantal jaren topsport judo beoefend met als hoogte punten een 1ste 2de en 3de plaats op de Nederlands kampioenschappen.
Ik hoop mijn ervaringen door te geven aan de jeugd.