ITC Heerenveen

Instroom Talent Centrum (ITC) Partner van Lootschool OSG-Sevenwolden Heerenveen. ITC is 1 van de vijf sublocaties (Werkmancollege Groningen, Carmelcollege Emmen, Stedelijk Lyceum Enschede, CSE-Zwolle/Heerde en OSG-Sevenwolden Heerenveen).
Sinds 2001 is OSG Sevenwolden een Topsport Talentschool. De Stichting LOOT (Landelijke Organisatie Onderwijs en Topsport) bundelt een groep scholen die leerlingen die topsporter zijn of dat willen worden, in staat stellen hun schoolactiviteiten en sportactiviteiten te combineren. Als Topsport Talentschool houdt OSG Sevenwolden rekening met talentvolle leerlingen door extra onderwijsvoorzieningen aan te bieden.
Om talentvolle judoka’s een helpende hand te reiken, biedt het OSG Sevenwolden hen een aantal faciliteiten aan. Eén van die faciliteiten is het zogenaamde InstroomTalenten College (ITC) waarin talentvolle judoka’s extra training krijgen tijdens schooltijd.

SELECTIE REGIONALE A7 TRAINING

Als je judoleraar vindt dat je een talent bent, mag je een keer meedoen aan de regionale Azeven-training op donderdagavond in Sportstad Heerenveen. Op deze training wordt bepaald of je goed genoeg bent om blijvend deel te nemen. Leeftijd 12+ (-15,-18)
De trainers van de Azeven-training, Stijn Jager, Bas Meerveld en Edwin Steringa bepalen of je in aanmerking komt voor de ITC judogroep.  Zo ja, meld je z.s.m. aan bij het OSG Sevenwolden. Deelname aan het ITC kan alleen als je ook op school zit bij het OSG Sevenwolden.

Als je geïnteresseerd bent in het InstroomTalenten College of de SportLifeStyle-klas, kun je extra informatie opvragen bij onderstaande personen.

Judoleraren ITC-judogroep:
Edwin Steringa
Stijn Jager
Centr Lootcoördinator OSG:  www.osg-sevenwolden.nl
Gert de Boer

Selectie ITC OSG Sevenwolden Heerenveen:

-15 jaar:
Sam Sprenger
Tim Stuurman
Bo Steffers
Rixt Geertsma
Quinten Steringa
Luuk Rattink
Nils Baalmans
Sil Deurloo
Hylke Jansma
Esben Poelstra
Quinten Post
Ilse Dijkstra

-18 jaar:
Moreno Felida
Jur Deurloo
Selmer van der Heide
Lisenka Bomas
Patrick Krikke
Fleur Boonstra
Sipke Jansma