A-Zeven bokaal

De  A-Zeven bokaal is bedoeld om beginnend (wedstrijd)judoka’s te laten proeven aan de wedstrijden.

De A-Zeven bokaal is een competitie voor clubs die meewerken met de Judo A-Zeven. Dit zijn met name clubs uit Friesland. Elke maand is er een ronde waar je punten kunt verdienen. Als je genoeg punten hebt verdient win je een gekleurde Battle Award! Dit loopt net als de banden op van geel tot en met zwart. Nadat je de Zwarte Battle Award en de beker gewonnen hebt, ben je klaar met de A-Zeven bokaal.
Alle rondes worden iedere maand ergens in de regio gehouden, voorbeelden zijn Heerenveen, Drachten, Leeuwarden, Sneek, Gorredijk. Per ronde judo je meestal 3 wedstrijden, de indeling wordt van tevoren door Robert Cruiff gemaakt. Aan de hand van de uitslagen in voorgaande rondes wordt vervolgens een nieuwe poule-indeling gemaakt. Zo worden de poules zo goed mogelijk op niveau afgestemd.
Tijdens de A-Zeven bokaal hangt er een gemoedelijke sfeer, een prima klimaat om veel te leren over het wedstrijdjudo. (Ook voor vele ouders een leerzame dag!) Aan het begin van de wedstrijden wordt er door de organiserende club gezorgd voor een gezamelijke warming-up. Bij vrijwel iedere ronde is er namens Judo Edwin Steringa een begeleider aanwezig.

Lijkt het je leuk om mee te doen aan de A-Zeven bokaal? Geef je dan op door onderstaande gegevens in te vullen. De verschuldigde toernooigelden worden geïncasseerd door middel van automatische incasso.

Wedstrijd opgave A7 bokaal