Judoleraren

Edwin Steringa

Judoleraar Edwin Steringa (geb.1973) is afgestudeerd aan de Hanze Hogeschool (HBO) in Groningen, richting ALO (Academie Lichamelijke Opvoeding).
Hij is acht keer Nederlands kampioen en houder van de 5e dan. Ook heeft hij op verschillende World Cups eremetaal weten te halen.Naast het trainerschap bij zijn eigen club is Edwin Steringa aangesteld door de Judo Bond Nederland als hoofdtrainer van het RTC (regionaal trainingscentrum) in Heerenveen regio Noord-Oost.

Niels Breider

Mijn naam is Niels Breider en ik ben geboren op 04-10-1990. Op mijn 8ste ben ik begonnen met judo. Op een gegeven moment werd het steeds serieuzer en begon ik mee te doen aan toernooien. In 2006 besloot ik om een topsport traject in Heerenveen te volgen bij Sportinstituut Judo Edwin Steringa. Hiermee ben ik nog steeds volop bezig en heb er ontzettend veel plezier in. Verder volg ik momenteel de opleiding CIOS. Op de dinsdag geef ik judoles, dit doe ik met veel plezier en vind het geweldig om te doen.

Stijn Jager

Stijn Jager is mijn naam en ik woon in Heerenveen, Op 16-jarige leeftijd ben ik hier intern komen wonen om het fulltime topsport programma te volgen. Destijds ben ik ook gestart met het CIOS en heb hier mijn judodiploma’s gehaald. Nu volg ik de PABO (HBO) studie in Leeuwarden. In de zomer van 2016 heb ik een punt achter mijn eigen judocarriere gezet mede om mij te kunnen richten op het lesgeven en het coachen van de jeugd binnen JES. Momenteel ben ik verantwoordelijk voor de selectiejudoka’s binnen de club JES en daarnaast ben ik hoofdtrainer van de Judo A-Zeven.

Ronald Boelsma

Ik ben Ronald Boelsma uit Heerenveen.
Op mijn 5e jaar ben ik begonnen met judo bij sportschool Ebert. Een zware rug en enkel blessure heeft er echter voor gezorgd dat ik vroegtijdig mijn sportcarrière moest beëindigen. Een nieuw behandelplan heeft het mogelijk gemaakt dat ik de sport judo opnieuw kan beoefenen. Deze omslag zorgt bij mij voor enorm veel enthousiasme en passie voor de sport die ik graag wil delen en inzetten. Voor JES betekent dat, dat ik me inzet als trainer, coach en als webmaster. Sinds 2016 ben ik daarnaast actief als scheidrechter voor de JBN

Carlos Platier

Michelle Benjamins

Mijn naam is Michelle Benjamins. Ik judo sinds ik 5 jaar oud ben. In 2012 ben ik ingestroomd in het fulltime programma bij RTC – Heerenveen. Tevens ben ik toen begonnen op het CIOS, profiel bewegingsagoog. Inmiddels heb ik dat afgerond en ben ik begonnen aan de PABO.

Nico Harens

Libbe Jonkman